+370 443 211 85 mazeikiai@fauga.lt

Dažnai iš savo klientų sulaukiame klausimų dėl durų parinkimo pagrindiniam namų įėjimui. Juk tai vienas svarbiausių būsto elementų, turintis užtikrinti ne tik saugumą, bet ir bendrą estetinį vaizdą. Savo klientams rekomenduojame investuoti tik į patikimų gamintojų produktus, kurie siūlo kokybės garantijas, turi reikiamus sertifikatus, gali užtikrinti tinkamumą A+ klasės namams.

Kompozicinės durys Viking – tai apsaugos, funkcionalumo ir patvarumo derinys. Kuo gi jo išskirtinės? Apie tai šiame straipsnyje.

Unikalaus dizaino durys

Kiekvieno mūsų namai skirtingi, todėl renkantis duris, galvojame apie bendrą išorinį vaizdą, spalvinę gamą, dizaino elementus. Kompozicinės durys – tai tarsi Jūsų pačių suprojektuotos durys, kadangi galite pasirinkti iš tiesų nemažai dizaino elementų. Spalvų jungimo laisvė, neribojamo dizaino vitražai, rankų darbo gaminiai (nuo natūralaus akmens aplikacijų iki Swarowski kristalų ar LED apšveitimo), medį imituojančių paviršių kombinacijos ir dar daug kitų pasirinkimo galimybių, su kuriomis supažindiname savo klientus.

Lauko durys, pritaikytos individualiems poreikiams

Vis dažniau kreipiamasi su išskirtiniais ir nestandartiniais poreikiais dėl durų. Įėjimo durys gali būti daug platesnės nei standartinės durys. Yra galimybė pasirinkti dviejų varčių duris, uždarymo – atidarymo principą (į išorę ar į vidų). Mūsų klientai gauna platų modelių, dydžių, spalvų, paviršių pasirinkimą, todėl gali jaustis daug ramiai – durys atitiks  Jūsų išskirtinius poreikius, o mes mielai patarsime kaip visus svarbius kriterijus suderinti tarpusavyje.

Lauko durys – Patvarumo užtikrinimas

Gyvenant mūsų klimato sąlygomis, pastebime, kad itin svarbu užtikrinti atsparumą drėgmei, deformacijai dėl oro pasikeitimų. Taip pat pabrėžtinas ir paviršių ilgaamžiškumas ir atsparumas pažeidimams. Viking durų gamintojai užtikrina techninį patvarumą dešimtmečiams, todėl klientai ilgai džiaugiasi kokybe.

Kiti svarbūs kompozicinių durų bruožai

Kiekvienas užsakymas yra individualiai gaminamas, dėl skirtingų reikalavimų produktui. Tačiau kaina yra optimali atsižvelgiant į naudos koeficientą. Gamintojai turi reikiamus sertifikatus, gaminiai atitinka reikalavimus, montuojant produktus į  aukšto energinio efektyvumo klasės namus. Konstrukcijos ypatybių dėka šios durys pasižymi  aukštu atsparumu įsilaužimams, o dėl šešių kamerų rėmo, užpildyto poliuretano užpildu – itin stipriu šilumos namuose išsaugojimu. Mūsų klientai itin pamėgo funkcijas, saugančias nuo užsitrenkimo, naudojant Biometrinius raktus (piršto antspaudo dėka), stiklinę klaviatūrą ar tiesiog Bluetooth ryšį.

Kompozicinės lauko durys Viking – inovatyvūs sprendimai Jūsų namams!