+370 443 211 85 mazeikiai@fauga.lt

Plastikiniai langai geriausiai išsaugo šilumą

Lango rėmas atlieka labai svarbų vaidmenį, užtikrinant efektyvią šilumos izoliaciją. Plastikiniai langai pralenkia medinius ir aliuminio langus kainos ir kokybės santykio atžvilgiu. Plastikiniai langai pasižymi geresnėmis šilumos išsaugojimo savybėmis, ir jie gali sumažinti šildymo išlaidas. Pasyvaus namo standartą atitinkantys plastikiniai langai gali ženkliai sumažinti energijos suvartojimą. Pasyvaus namo langai gaminami iš kokybiškų PVC profilių ir jau įprastais tapusių trijų stiklų paketų, kuriuose naudojame du selektyvinius stiklus ir ypatingą šiltą rėmelį (Kas yra pasyvus namas)

Plastikiniai langai – geriausias kainos ir kokybės santykis

Plastikiniai langai turi akivaizdų kainos pranašumą tiek įsigijimo, tiek naudojimo metu. Mediniai langai yra apie 30 % brangesni už PVC langus, o 50 % brangesni aliuminio langai yra brangiausias pasirinkimas. Kadangi plastikiniai langai reikalauja tik minimalios priežiūros, o jų šilumos išsaugojimo savybės nekinta visą eksploatavimo laikotarpį (iki 40 metų), Jūs mažinate savo išlaidas ne tik įsigydami plastikinius langus, bet ir visą jų naudojimo laiką.

Plastikiniai langai nereikalauja specialios priežiūros

Aukštos kokybės plastikiniai langai reikalauja tik minimalios priežiūros. Mediniai langai turi būti perdažyti ir perstiklinti kas keletą metų. Plastikiniai langai turi lygų paviršių kurį pakanka nuvalyti paprastu indų plovikliu. Plastikas yra labai atsparus aplinkos (vandens, saulės šviesos, temperatūros svyravimų) poveikiui.

Plastikiniai langai yra labai patvarūs

Skirtingai nuo medinių langų, plastikiniai langai turi labai ilgą gyvavimo trukmę. Atsižvelgiant į ypač ilgą plastikinių langų gyvavimo laiką (apie 40 metų), tai yra puiki ilgalaikė investicija, turinti aukštą išliekamąją vertę

Plastikiniai langai yra ekologiški

Plastikiniai langai yra pilnai perdirbami. Apie 40 % pasaulio naftos ir gamtinių dujų atsargų naudojama šilumos ir kitos energijos tiekimui į namus. PVC gamybai naudojamas tik 1 % minėtų išteklių. Be perdirbimo galimybių PVC gamyba turi labai žemą taršos lygį. Geriausi profiliai gaminami be švino, juose naudojami tik kalcio ir cinko (Ca-Zn) stabilizatoriai. Rinkdamiesi langus būtinai reikalaukite įrodymų (sertifikatų), kad Jums siūlomi langai, jų profiliai neturi savo sudėtyje švino. Faugos visi gaminami langai, lauko bei terasos durys savo profilių sudėtyje neturi švino.

Plastikiniai langai tarnauja ilgiau už medinius, o jų gamybos metu sunaudojama labai mažai energijos, todėl šilti ir ilgaamžiai plastikiniai langai prisideda prie energijos taupymo ne tik Jūsų namuose, bet ir gamybos procese.

Šilti ir ilgaamžiai plastikiniai langai Mažeikiuose ir Žemaitijoje!