+370 443 211 85 mazeikiai@fauga.lt

Sekciniai garažo vartai gerai saugo šilumą ir izoliuoja triukšmą, o Jūs sutaupysite daugiau pinigų garažo šildymui. Jų šilumos laidumas yra tik 0,5 Wm2/K (150 cm storio sienos šilumos laidumas toks pats).

Mūsų parduodami garažo vartai yra montuojami laikantis saugos standartų

Sugedę pakeliami garažo vartai nesužalos žmonių ar neprispaus automobilio. Sumontuojame apsaugas nuo pirštų privėrimo, drabužių įtraukimo, spyruoklių trūkimo. Jeigu pakeliami garažo vartai judėdami pajus kliūtį (žmogų, daiktą, automobilį), jie automatiškai sustos.

Spyruoklių trūkimo apsauga užtikrina, kad sulūžus pakeliamų garažo vartų spyruoklei, garažo vartai liks pakelti. Neesant šiai apsaugai, pakeliami garažo vartai nusileistų žemyn ir galėtų prispausti ir sužaloti žmones arba pažeisti automobilius.

Pakeliami garažo vartai judės tyliai

Garažo vartai ir garažo vartų pavara yra papildomai sutvirtinta, todėl vartai judės tyliai. O tai sumažina vibraciją ir deformaciją. Pakeliamų garažo vartų pavara yra tvirtinama prie garažo lubų. Jos variklis virpa ir jo vibracija persiduoda į nešantįjį bėgį, o per jį į lubas. Virš garažo dažniausiai yra kambariai ir pavaros garsas trukdo miegoti. Papildomas įtvirtinimas sumažina vibracijos perdavimą, todėl kai yra sumontuojami pakeliami garažo vartai, jie Jums netrukdo miegoti.

Spyruokles montuojame cinkuotas, o ne juodo metalo

Tokios spyruoklės ne tik tarnauja ilgiau, bet ir atrodo gražiau. Dažnai automobilis į garažą pastatomas šlapias. Kai garaže šilčiau nei lauke, drėgmė garuoja ir kaip rasa kaupiasi ant spyruoklių, krenta žemyn. Necinkuotos spyruoklės rūdija ir rasos lašai kartu su rūdimis krenta žemyn. Jie palieka rudas dėmes ant vartų ir grindų. Rūdijančios spyruoklės tampa neatsparios ir greičiau lūžta.

Nudažyti garažo vartai tarnauja ilgiau

Kokybiškas dažymas padidina pakeliamų garažo vartų atsparumą atmosferos poveikiams ir korozijai. Skarda padengiama keturis kartus: cinkavimas, gruntavimas ir dvigubas dažų sluoksnis poliuretano pagrindu.

Garažo vartai montuojami Jūsų patogumui

Galėsite naudotis 2 pulteliais, įprastai pakeliami garažo vartai turi tik vieną. Papildomas išorinis apšvietimas (iki 500 W) automatiškai įsijungia kai pradeda veikti pakeliami garažo vartai arba įjungus pultelį. Šis apšvietimas apšviečia ne tik garažo vidų, bet ir kiemą.