+370 443 211 85 mazeikiai@fauga.lt

Langai – kaip namų akys, kurios stipriai prisideda prie bendros pastato estetikos. Taip kaip akys, kurios viena išraiškingiausių išvaizdos detalių. Todėl mes daug dėmesio kreipiame į suderintą ir skoningą estetiką, stengiamės laikytis interjero ir eksterjero dizaino principų. Langai privalo derėti, galbūt kartais paryškinti tai kas Jūsų name ypatinga, o ne tapti prastai atrodančiu ir darkančiu elementu.

Pirmiausia langų kokybė. Langų stilistas derina kokybę su stiliumi. Tačiau kokybė visada yra svarbiausia. Visgi kai renkatės langus, visada atkreipiate dėmesį ne tik į technines detales, šilumos išsaugojimo koeficientą, efektyvumą, medžiagas, bet ir į konstrukcijų lengvumą, bendrą vaizdą. Langų gamintojų asortimentas iš tiesų platus, todėl pasirinkus kokybės kriterijų, lengviau atmesti tai, kas nors ir gražiai atrodo, nėra pakankamai kokybiška. Mažeikių Fauga specialistai palengvina šį darbą klientui – mes jau atrinkome patikimus gamintojus, kurie siūlo itin stilingus ir šiuolaikinius sprendimus.

Namo stilistika. Namo eksterjeras, apdailos detalės dažniausiai diktuoja taisykles lauko durų ir langų parinkimui. Modernus ar klasikinis stilius? Minimalistinis ar eklektiškas? Atkreipiame dėmesį į pastato konstrukciją, medžiagas iš kurių pastatytas būstas. Juk vieni sprendimai namui iš karkasų, kiti – iš blokelių ir pan.

Šiuolaikinės tendencijos. Dažnai klientai klausia, kokios dabartinės tendencijos langų stiliaus klausimais. Visgi, pastebėjome, jog dauguma renkasi rafinuoto dizaino, minkštų ir elegantiškų linijų langų profilius. Nesenstanti išvaizda – tai garantas, kad Jūsų langai ir už 10 metų atrodys stilingai ir patraukliai. Moderniam būstui siūlome ir šiuolaikinius techninius sprendimus: kokybišką konstrukciją, turinčią geras šilumos izoliacijos saybes, apsaugą nuo triukšmo ir kt. Langų stilistas atkreipia dėmesį į lango rėmo, varčios ir stiklajuostės išvaizdą ir savybes. Kartu su klientu randa ne tik šiuolaikines tendencijas atitinkantį variantą, bet ir patikimą produktą.

Namo renovacija. Nusprendus atnaujinti savo būstą, visada daug dėmesio skiriama langams. Juk tai vienas svarbiausių elementų pagerinant namo sandarumą. Langų stilistas patars kaip nesužalojant pastato fasado, galima rasti iš tiesų patrauklių sprendimų. Kreipiame dėmesį tiek į išvaizdą, tiek į ekonomiškumą.

Mažeikių Fauga siūlo langų stilisto paslaugą, kurią suteikiame klientams atvykusiems į mūsų saloną. Siūlome susitarus iš anksto, atvykti pas mus.