+370 443 211 85 mazeikiai@fauga.lt

Planuojate rinktis langus savo namams? Nežinote į ką labiausiai atkreipti dėmesį? Mažeikių Fauga specialistai dalinasi savo patirtimi ir ragina visada išsikelti pagrindinius kriterijus, pagal kuriuos rinksitės patikimus langus. Žinoma, kainos ir kokybės santykis visada daug lemia, tačiau ne mažesnė ir kitų faktorių svarba,

Savo klientams dažnai minime šiuos pačius svarbiausius veiksnius, kuriuos turi užtikrinti geras stiklo paketas.

Langai kuo geriau apsaugantys šilumos perdavimą į išorę

Juk lango pagrindinė paskirtis yra atskirti vidaus ir išorės erdves, sulaikyti namuose šilumą, suteikti kuo daugiau jaukumo, kai nereikia rūpintis papildomu langų sandarinimu. Kai šiluma skverbiasi į lauką, susidaro garai, kurie tampa vandens lašeliais – šie pavirtę ledo kristalais, gadina visas lango sandarinimo siūles. Tai dažniausiai lemia ir namų sienų drėkimo, pelėsių augimo priežastis. Siūlome prieš renkantis langų montavimo įmonę, visada pasiteirauti ar tinkamos sandarinimui medžiagos yra išbandytos sertifikavimo įstaigoje, ar yra užtikrinamas šilumos išsaugojimas.

Langų stiklo paketo storis

Nuo stiklo paketo kokybės parametrų priklauso jo pralaidumas dienos šviesai. Mažeikių Fauga siūlo įvairius stiklo paketų dydžius: nuo standartinio 24 mm iki 44 mm storio. Ypatingiems poreikiams siūlome net 50 -56 mm storio stiklo paketus. Kodėl taip svarbu pasidomėti dienos šviesos pralaidumu? Nuo to priklauso net tik šilumos išsaugojimas, bet ir triukšmo lygio slopinimas, natūralios šviesos pralaidumas.

Plastikinių langų hermetiškumas

Šis kriterijus užtikrina, kad langai bus ne tik sandarūs šilumos atžvilgiu, bet ir užtikrins, kad į patalpą nesiskverbs vanduo, dujos, garai, įvairūs kvapai.

Ilgas tarnavimo laikas ir patvarumas

Dažniausiai susidėvinčios langų dalys yra varstymo mechanizmai, todėl patariame itin daug dėmesio skirti jiems. Kokybiškos medžiagos, patikimų gamintojų detalės – užtikrina ilgalaikį ir patogų naudojimą. Pastebime, kad plastikinių langų konstrukcijos yra ypač patvarios, mažiausiai išsikraipo, todėl gali tarnauti ne vienus metus.

Per daugiau nei 20 darbo metų esame sukaupę ne tik patirties, bet ir atrinkę patikimiausius langų gamintojus. Besikeičiant technologijomis taip pat pastebime, kad galime pasiūlyti vis pažangesnių ir labiau individualių pasiūlymų klientams. Kviečiame kreiptis į mus, o mes visada rasime Jums tinkamiausią išeitį.